90 kr

Syrenrosa ︎ Tilføj til kurv

Sandbrun ︎ Tilføj til kurv
Lucia Odoom

Sange fra andre rum


OVIBIDAT abonnement #1

Digt

24 sider

Tryk og bogbind:
OVBIDAT

Udgivelsesdato:
27. januar 2022

ISBN 978-87-973632-0-1
Overført til poesien bliver #fromanotherroom en stemningsskabende metafor. Det er spændende på flere måder. #fromanotherroom er, som det fænomen på nettet, det er, jo kollektivt skabt. Det skal ikke tjene penge, det er der bare og flytter opmærksomheden over på det irrationelle, på følelsen og energien (fremfor lydkvaliteten) – og på andres valg af musik. Måske er personen i det andet rum alene, men fordi lyden går gennem væggen og optages og lægges ud på nettet, bliver det en større social begivenhed. En ufrivillig flaskepost, der faktisk bliver fundet. En måde at skabe kunst på ligefrem?
     Kamilla Löfström, Information

Politiken-kulturskribenten og -musikanmelderen (og dj'en) Lucia Odooms lyrikdebut Sange fra andre rum afsøger med øm detaljerigdom nutid og fortid og afsøger afsøgningen af nutid og fortid.
     Lars Bukdahl, Weekendavisen

Åh & jeg har haft lidt modvilje mod digtsamlinger for tiden, er rastløs og ængstelig og kan ikke samle mig om at dvæle ved ting, så det var vidunderligt at læse Odooms tekst om Bowie, skildpadder, det måske/måske ikke komplicerede i at forlade hinanden, lytte efter musikken fra andre rum; måske Mars, måske naboens nabo!
     Ditte Engels Hermansen, LITTERATUR DK