140 kr ︎ Tilføj til kurv
Cæcilie Højberg Poulsen

Flair


OVBIDAT abonnement #7

Digte

55 sider

Tryk:
Toptryk Grafisk

Udgivelsesdato:
26. januar 2023

ISBN 978-87-974032-2-8
Det vi kan bruge Flair til, det er at få noget sprog for nogle erfaringer. Oplevelsen af, at det at hjælpe andre er noget, alle kan, og så igen, er det nu også det?
     Maiken Wessbjerg, sygeplejerske og klinisk underviser på Rigshospitalet

Flair afsøger omsorgsarbejdets grænseland; dét at være en krop i velfærdsstaten - både som ansat og som borger, der har brug for hjælp.
     Molly Balsby, Ekstra Bladet

Hvor er den danske velfærdslitteratur? Den er for eksempel lige her, i Cæcilie Højberg Poulsens lille, stilfærdige og nøgterne bog med digte.
     Tue Andersen Nexø, Information

Det virkelig, virkelig gode ved Cecilie Højberg Poulsens lille, fine blå bog nummer to er, hvor tydeligt, på samme tid splintret og klar facon, dens projekt - at skildre arbejdet med at drage omsorg for gamle, syge og handicappede i og som poesi - er besværligt og uselvfølgeligt, litterært besværligt og uselvfølgeligt.
     Lars Bukdahl, Weekendavisen

Det, Flair handler om, er jo aktuelt på så mange punkter, både helt konkret politisk, men også i samtalen om både arbejdsliv og værdien af omsorg, om livskvalitet og menneskesyn på handicappede, sparetider, varme hænder, hvad ved jeg; buzzwords! Og så er den så krystalklar i sin poesi. Stor anbefaling!
     Ditte Engels Hermansen, LITTERATUR DK